Colofon

Over deze website

Deze website is gemaakt door berloth.net voor de St Jan’s Fanfare. De website is gebouwd in WordPress en maakt veel gebruik van Facebook-functionaliteit. Parallel aan de website is er een Facebook pagina.

Facebook pagina

Die Facebook pagina speelt een belangrijke rol. Nieuwe artikelen die op de website geplaatst worden, worden ook direct op de Facebook-pagina gepubliceerd. Dat betekent dat als er een aankondiging is, dat iedereen die Facebook-pagina of de website geliked (button in rechter kolom) heeft, de aankondiging in Facebook op zijn tijdlijn krijgt. En iedereen die dat bericht op Facebook ziet, kan het weer delen met zijn vrienden!

Commentaar

Op diverse artikelen van de website kan door bezoekers gereageerd worden. Dat kan op de website zelf, of op de Facebook pagina.

Beheer van de inhoud  van de website

Iedereen die een bijdrage aan de website wil leveren kan inloggen op de website met zijn Facebook account (onderaan in de rechter kolom). Nadat je ingelogd bent kan een beheerder je het recht geven om artikelen te schrijven, direct te publiceren of redacteur te worden. Een redacteur kan alles: artikelen goedkeuren, verwijderen en aanpassen.