Nieuwe inhoud

ZONDAG 7 NOVEMBER NAJAARSCONCERT  14.00 uur Muziek centrum Zoeterwoude. gratis entree met coronacheck.

De st. Jan’s Fanfare continues

Op zondag 7 november om 14.00 uur zal er eindelijk weer muziek klinken in het muziekcentrum aan de Schenkelweg in Zoeterwoude. De st. Jan’s Fanfare geeft dan haar najaar concert o.l.v. dirigent Misha Sporck. Door alle corona maatregelen kon er het afgelopen anderhalf jaar niet voor publiek gespeeld worden. Maar nu mag het weer. De fanfare kijkt op muzikale wijze terug op de afgelopen periode en viert dat er weer opgetreden mag worden. Het wordt een feest!

De toegang is gratis. Bij de ingang zal een corona toegangsbewijs gevraagd worden.

ZONDAG 28 NOVEMBER 14 UUR, JUNIOR BAND STARS ( OPEN PODIUM VOOR DE JEUGD) MUZIEKCENTRUM ZOETERWOUDE

ZONDAG 12 DECEMBER, KERSTROMMELMARKT  VAN 11 - 16 UUR MUZIEKCENTRUM ZOETERWOUDE

ZONDAG 19 DECEMBER,  KERSTCONCERT 14 UUR MUZIEKCENTRUM ZOETERWOUDE