Articles @ stjansfanfare.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Nieuws

MISHA GESLAAGD 

 

In het zonnige Voorschoten heeft de St Jan's Fanfare om 13.00 uur het Festival geopend met African Symfonie. Heel toepasselijk met het warme weer.


                                              Koningsdag 2018

  zaterdag 14 april, concert bij DHH

  Zaterdagavond 14 april was de St Jan's Fanfare te gast bij het concert van DHH Hoogmade. Op het repetoire stond: Soldaat van Oranje, The Phantom of the Opera, Les Misérables en West Side Story.  Na de pauze speelde de slagwerkgroep van DHH en vervolgens de harmonie van DHH. Zij speelde lichtere muziek zodat het een mooi afwisselend concert is geworden. Op 3 juni is DHH te gast in het Muziekcentrum. Wij kijken uit naar net zo'n geslaagde samenwerking als afgelopen zaterdag. 


  Op tweede Paasdag heeft het Jeurgd Orkest van de St, Jan' Fanfare voor het eerst mee gedaan aan de Paasblaas te Aarlanderveen. Vroeg in de ochtend om 9.30 uur mocht het orkest de spits afbijten. Ondanks dat het best vroeg was kunnen wij tevreden terugkijken op een geslaagd optreden.

                                                                   


  Jeugd orkest St Jan's Fanfare en Project orkest DSS Aarlanderveen spelen samen    All about that bass

  Project orkest DSS Aarlanderveen 

  Jeugd orkest St.Jan's Fanfare.


  Leuk optreden voor de bewoners van Swetterhage.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


  JUNIOR BAND STARS 12 NOVMBER 2017

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   


  VERSLAG NAJAARSCONCERT 5 NOVEMBER 2017

  Zondagmiddag 5 november was het uitverkochte Muziekcentrum in de ban van La Dolce Musica een concert in Italiaanse sferen. Voor de gelegenheid was de St. Jan’s Fanfare van naam veranderd in Fanfara Santo Giovanni en stond onder leiding van Maestro Mischa Sprock. De mooiste verhalende muziek uit Italiaanse films, opera’s maar ook uit de hitlijsten stond op het repertoire. En met prachtige sfeerbeelden van Italië tijdens La Storia en uit de films, The Godfather, Pinokkio en Once Upon a Time in the West in HD kwaliteit op een groot scherm. Van Verdi en Puccini werden respectievelijk het Slavenkoor en Nessun Dorma gespeeld. Maar ook de hits Volare, Storie di tuttie i giorni, beter bekend als ‘de meeste dromen zijn bedrog’ stonden op het programma. De hit van Laura Pausini La Solitudine of in de Nederlandse versie ‘Ik wil niet dat je liegt’ van Paul de Leeuw, werd prachtig gezongen door Tanja en Ton. Al in de pauze kregen de muzikanten de nodige complimenten van het publiek. Dat het hele concert gewaardeerd werd bleek wel uit de staande ovatie aan het eind. Na het concert werd er nog gezellig nagepraat en volgens goed Italiaans gebruik genoten van La Dolce Vita, het zoete leven. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagd concert

   

  Kijkt u ook eens op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/StJansFanfare/