Nieuws  1 / 4

Nieuwsoverzicht van de St Jans Fanfare

studie weekend

Een geslaagd studie weekend. We hebben 2 dagen gereperteerd in een kapel met een goede akoestiek. Dat is de muzikaliteit zeker ten goede gekomen. Tussendoor was er tijd voor pauze,  een praatje, eten, of gewoon even niets.

Geslaagd jeugdconcert stJan's fanfare met Jeugdsymfonie Rijnstreek

Zondagmiddag zat het Muziekcentrum in Zoeterwoude bomvol met jonge muzikanten en hun vaders en moeders, opa’s en oma’s! De beide jeugdorkesten en de slagwerkersgroep van St. Jan’s Fanfare o.l.v. Misha Sporck, hielden samen met het BplusC Kinderorkest van Jeugdsymfonieorkest Rijnstreek, o.l.v. Bram Soentjens hun jaarlijkse jeugdconcert. Een zeer gevarieerd programma, waarin ook maar liefst 14 leerlingen uit groep 4 enkele noten meespeelden op trompetjes. Zij hadden de afgelopen 8 weken muzieklessen gehad van Misha en mochten o.a. Smoke on the Water meespelen met de beide SJF-orkesten. Evenals het gezamenlijke finale-nummer First Blues. De sfeer was fantastisch. Samen muziek maken is leuk. Én leerzaam

koningsdag concert zoeterwoude 2019