Articles @ stjansfanfare.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Nieuws  1 / 4

Nieuwsoverzicht van de St Jans Fanfare

  studie weekend 

  Een geslaagd studie weekend. We hebben 2 dagen gereperteerd in een kapel met een goede akoestiek. Dat is de muzikaliteit zeker ten goede gekomen. Tussendoor was er tijd voor pauze,  een praatje, eten, of gewoon even niets.

   Geslaagd jeugdconcert stJan's fanfare met Jeugdsymfonie Rijnstreek

   Zondagmiddag zat het Muziekcentrum in Zoeterwoude bomvol met jonge muzikanten en hun vaders en moeders, opa’s en oma’s! De beide jeugdorkesten en de slagwerkersgroep van St. Jan’s Fanfare o.l.v. Misha Sporck, hielden samen met het BplusC Kinderorkest van Jeugdsymfonieorkest Rijnstreek, o.l.v. Bram Soentjens hun jaarlijkse jeugdconcert. Een zeer gevarieerd programma, waarin ook maar liefst 14 leerlingen uit groep 4 enkele noten meespeelden op trompetjes. Zij hadden de afgelopen 8 weken muzieklessen gehad van Misha en mochten o.a. Smoke on the Water meespelen met de beide SJF-orkesten. Evenals het gezamenlijke finale-nummer First Blues. De sfeer was fantastisch. Samen muziek maken is leuk. Én leerzaam

    koningsdag concert zoeterwoude 2019

     dorpsfeest 2019

     23 juni was de jaarlijkse BBQ voor de invwoners van Zoeterwoude. Ook de St.Jan's Fanfare was weer aanwezig voor haar optreden. Dit jaar ging het anders dan voorgaande jaren. De st Jan's Fanfare, VIOS en de Rijntamboers, ook beide uit Zoeterwoude, hebben samen een muzikaal optreden verzorgd. Hieraan vooraf ging de workshop op 22 juni. Wat is er leuker om muziek te maken met z'n allen. Er was die dag een samenwerking tussen de 3 verenigingen. Iedereen kon bij de workshop een instrument uitproberen. Ook kon je meedoen op de Boomwrackers en daarop een muziekstuk op instuderen. Dit muziekstuk, We will rock you, werd zondag door de 3 verenigingen te gehore gebracht samen met de Boomwrackers. Hierna volgde nog een ander gezamelijk nummer, Everybody needs somebody. De st Jan's Fanfare sloot het geheel af met haar eigen muziek.