Fanfare

Pop, latin, klassiek, blues, swing, filmmuziek... Al meer dan 100 jaar maken wij met veel enthousiasme muziek. Een groot scala aan muziekstijlen en dat op een hoog muzikaal niveau. We spelen op koperblaasinstrumenten, saxofoons en slagwerkinstrumenten. Het fanfareorkest bestaat uit zo'n 30 leden van 14 tot 75 jaar.

De concerten hebben vaak een thema waardoor er veel afwisseling in de muziek is; van bekende nummers tot sfeervolle en verhalende concertstukken. Dat maakt dat er voor iedere muzikant wel muziek bij is die hem of haar aanspreekt.

De vaste concerten zijn het voor- en najaarsconcert in het Muziekcentrum. Maar ook spelen we op Koningsdag, tijdens de Dodenherdenking, op het Dorpsfeest en andere festiviteiten. We hebben regelmatig uitwisselingen met andere verenigingen.

Het orkest staat onder leiding van Misha Sporck.

Repetitie fanfare

Donderdag 20.00 uur – 22.00 uur

In het Muziekcentrum aan de Schenkelweg 6 te Zoeterwoude

Onder leiding van dirigent Misha Sporck

Instrumenten overzicht van de fanfare:

bugel hoorn sopraansax (vacature) drums
trompet trombone altsax pauken
cornet euphonium tenorsax percussie
  bas baritonsax

Kom gerust eens luisteren op een repetitie op donderdagavond!