ledenwerving

De st Jan’s Fanfare maakt een frisse start

Volgende week gaat het nieuwe seizoen weer beginnen. De st. Jan’s Fanfare uit Zoeterwoude is er klaar voor. Het afgelopen jaar was niet makkelijk voor verenigingen en voor de cultuursector maar we willen nu graag vooruit kijken en weer gezellig samen muziek maken.

Daarbij kunnen we altijd nieuwe leden gebruiken. Misschien ben je op zoek naar een gezellig orkest, om je hobby uit te oefenen of ben je op zoek naar een nieuwe hobby. Voor muzikanten van elk niveau en van elke leeftijd hebben we mogelijkheden om in een ontspannen en gezellige sfeer muziek te maken. Niet voor niets geldt voor de St. Jan “waar muziekmakers muziekmakkers worden!”

Ons opleidingsorkest repeteert op donderdag van 19.00 – 19.45 uur en de fanfare repeteert aansluitend van 20.00 – 22.00 uur in het Muziekcentrum aan de Schenkelweg 6 in Zoeterwoude.

Wil je een instrument leren bespelen of heb je een tijdje niet gespeeld en moet je de vaardigheid weer ophalen dan hebben we de mogelijkheid om bij de vereniging les te krijgen.

Heb je belangstelling? Kijk dan eens op www.stjansfanfare.nl of neem contact op met Maureen van der Plas voorzitter.sjf@gmail.com