Eindelijk, we mogen weer muziek maken.

Op donderdag 27 mei 2021 was het Muziekcentrum weer gevuld met muzikanten van de St Jan's Fanfare.

Vanwege alle door de Overheid opgelegde Covid-19 maatregelen was het bijna een half jaar stil in het Muziekcentrum. Alle leden konden niet wachten om weer te beginnen en eindelijk was het moment aangebroken. Zowel het opleidingorkest als de Fanfare zijn met volle bezetting en met veel enthousiasme weer begonnen.

Tijdens de lockdown kwamen de leden online samen om deel te nemen aan theorie en geschiedenis lessen over muziek gegeven door dirigent Misha Sporck. Maar ook diverse kwissen hebben we gespeeld. Zo hebben we met elkaar contact gehouden maar met elkaar muziek maken is toch het mooiste wat er is.