Thema Play in bekend

Op Zondag 17 maart 2024 organiseert St. Jan’s Fanfare Zoeterwoude een Play In.

Het muzikale thema van deze dag zal zijn Olympische spelen.

De muzikale leiding van deze dag is in handen van onze enthousiaste dirigent Misha Sporck.

Misha Sporck studeerde hafabra-directie aan het Conservatorium van Amsterdam bij Danny Oosterman en volgde cursussen bij o.a. Anno Appelo, Chris Derikx, Jacco Nefs en Shizuo Kuwahara. Momenteel is hij dirigent bij diverse verenigingen.

“Het verhaal van de muziek moet het publiek raken. Als dirigent wil ik dat alle orkestleden hun eigen rol in dit verhaal voelen. Met veel positieve energie wil ik alle emoties van de muziek overbrengen”

Doe je mee?

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om mee te doen? Onze play in staat open voor alle muzikanten uit de reguliere fanfare bezetting en vanaf muzikaal HaFaBra-niveau A.

De play in wordt gehouden op zondag 17 Maart 2024. We beginnen om 10:00 uur. De dag wordt afgesloten met een concert, aanvang circa 16:00 uur, dat voor iedereen vrij toegankelijk is.

De kosten voor deze dag zijn €10,00. Dit is inclusief een compleet verzorgde lunch en koffie of thee bij aanvang. Overige drankjes en koffie en thee gedurende de dag zijn voor eigen rekening. De inschrijving is definitief als het inschrijfgeld is overgemaakt.

Na inschrijving krijg je van ons via de mail informatie over betaling en verdere informatie over bladmuziek enz.

Inschrijven kan via: http://stjansfanfare.nl/play-in-17-maart-2024/

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *