Lid worden

Wil je lid worden? Neem voor meer informatie contact op met Jim Heemskerk via voorzitter.sjf@gmail.com

Als lid van St. Jan’s Fanfare betaal je contributie:

  • Jeugdlid (tot 18 jaar) € 259,20 per jaar
  • Volwassen lid € 295,80 per jaar
  • Jeugdleden betalen het eerste jaar geen contributie, het tweede jaar 50% en vanaf het derde jaar volledige jeugdcontributie. 
  • Lessen kosten € 17,50 per les
  • Leskaarten voor leerlingen tot 21 jaar kosten: 5 lessen a € 87,50 en voor 10 lessen a € 175,-
  • Leskaarten voor leerlingen vanaf 21 jaar kosten: 5 lessen a € 105,88 en voor 10 lessen a €211,75 (dit omdat er voor leerlingen vanaf 21 jaar een BTW-verplichting van 21% geldt op het lesgeld, hetgeen in rekening wordt gebracht.)
  • AMV lessen kosten € 20,00 voor 4 lessen

Met een gratis proefles kun je uitproberen of een instrument wat voor je is. Wil je hier meer over weten dan kun je mailen met Janine Bos jeugd.sjf@gmail.com

Als jeugdlid krijg je wekelijks les. Totaal 35 lessen per schooljaar. Het lesgeld bedraagt € 612,50 (dit komt neer op € 17,50 per les). Je krijgt een instrument van St. Jan’s Fanfare in bruikleen.

De saxofoon- en slagwerklessen worden gegeven door professionele docenten op woensdagavond. Speel je een koper blaasinstrument dan krijg je les op dinsdag of donderdag. Je krijgt individueel les van 30 minuten. Er wordt les gegeven volgens de HaFaBra richtlijnen. Als je ongeveer een jaar les hebt kun je meespelen in het jeugdorkest en na het behalen van je A diploma kun je ook al meespelen in het fanfareorkest.

Als volwassene kun je ook lessen volgen, door gebruik te maken van een leskaart.

Een keer per jaar starten AMV lessen. Deze zijn bedoeld voor kinderen die nog geen instrument spelen maar wel belangstelling hebben voor muziek.

In 4 lessen leer je de eerste beginselen van het noten lezen en spelen. Ben je daarna nog steeds enthousiast dan kun je je aanmelden als jeugdlid voor lessen op het instrument van je keuze.

Wil je hier meer over weten dan kun je mailen met Janine Bos jeugd.sjf@gmail.com